Wij zorgen ervoor dat je online sneller wordt gevonden

Over BijTeun Ondernemer

BijTeun Ondernemer helpt plattelandsondernemers bij het verbeteren van de online vindbaarheid, het online werven van klanten en het geeft training en workshops over het toepassen online marketing activiteiten. Op dit online marketing platform vind je alles wat een plattelandsondernemer nodig heeft om het meeste uit zijn of haar online activiteiten te kunnen halen.

Je vindt hier kennis in de vorm van trainingen en je vindt hier de mogelijkheid om je website te laten bouwen of om dit zelf te doen. Daarnaast houden we je via onze blog op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen en geven we je de kans om te leren van online marketing ervaringen uit dezelfde branche. Hoe groter de community wordt, hoe meer we van elkaar kunnen leren.

Wil jij je als plattelandsondernemer ook aansluiten bij dé marketingformule voor het platteland?
Neem dan contact met ons op!

Voordelen om te werken met bijTeunOndernemer.nl

Werken met ervaren experts voor online marketing en website realisatie!

Online marketing trainingen afgestemd op plattelands ondernemers!

Websites laten maken met kennis van de plattelands doelgroep!

Maak gebruik van de Intuitieve Website maker voor de doe-het-zelver!

Ervaringen delen met collega’s!

Gebruik de kennis van de plattelands doelgroep en verbeter je online vindbaarheid

Ondersteund door ZLTO & LTO-noord

bijTeun.nl & bijTeunOndernemer.nl

Jazeker, bijTeun.nl en bijTeunOndernemer.nl horen bij elkaar. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de vernieuwing en verbetering van bijTeun.nl. bijTeunOndernemer.nl is als eerste gelanceerd omdat wij de behoefte in de markt zien om beter vindbaar te worden.

Onderzoek van de WUR wijst uit dat consumenten de ondernemers op het platteland via internet slecht kunnen vinden. Voor bijTeun.nl dus reden genoeg om eerst de ondernemers te helpen met kennis over online marketing & social media en websites waarmee de ondernemers vindbaar worden en klanten kunnen werven.

bijTeun.nl blijft het platform voor consumenten om het platteland te ontdekken. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de nieuwe website met blog artikelen, locaties van plattelandsondernemers en uitgebreide profielen waar een ondernemer zijn activiteiten kan promoten.

Vraag nu een offerte op maat aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel van ons!