Goedkoop een website laten maken in
Wordpress
Vraag een offerte aan

Website laten maken

Een professionele website vanaf € 699,-

Is jouw website aan vernieuwing toe? Of ben je net een nieuwe onderneming gestart? Laat ons dan een professionele website voor je maken. Wij bieden een complete en moderne wordpress website vanaf €699,-.
Wij richten uw website geheel naar jouw wensen en doelstellingen in. Om dit te kunnen doen, bieden we drie verschillende pakketten aan. Hieronder kunt u kijken welk pakket bij uw wensen past.

website-realisatie-bij-teun

Basispakket

Kies uit één van de designs

Kies een design dat bij jouw organisatie of bedrijf past en laat ons je professionele website creëren. Wij bouwen vervolgens het door jou gekozen design en zorgen ervoor dat het gevuld is met jouw content. Het basispakket is verkrijgbaar voor €699,-. 

Professioneel pakket

Een uniek custom ontwerp

Wil je meer dan alleen een standaard design? Dan is het professionele pakket iets voor jou. Met een professioneel pakket ontwerpen wij een unieke website op basis van het door jou gekozen design.

Expert pakket

Uw wens tot in detail uitgewerkt

Wil je een unieke website die niet gebaseerd is op een standaard design of ben je op zoek naar een complexe maatwerkoplossing? Dan raden wij aan om voor een expert pakket te kiezen. Bij dit pakket voorziet de planning meerdere contactmomenten zodat je het ontwikkelingsproces kan volgen en we samen een succesvolle strategie voor jouw website op kunnen zetten.

Vraag nu een offerte op maat aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel van ons!

Designs

Je kan kiezen uit meer dan 350 verschillende designs. De volgende designs zijn voorbeelden die goed zouden kunnen passen bij platteland ondernemers. Vraag voor meer informatie over de designs vrijblijvend een offerte aan of stel een vraag op de contact pagina.