Bouw en beheer eenvoudig je eigen website
met de bijTeun Website Bouwer
Vraag een offerte aan

Zelf een website maken

Eenvoudig bouwen en onderhouden vanaf €39 per maand

Met de BijTeun Website Bouwer bouw je een website met een super eenvoudig beheersysteem (CMS) waarmee je makkelijk online actief bent. Je betaalt een bedrag per maand en kunt elke maand stoppen als je niet tevreden bent. 

Waarom de BijTeun Website Bouwer

De BijTeun Website Bouwer is de beste oplossing als je graag zelf de touwtjes in handen hebt, maar niet beschikt over heel veel technische kennis. Met het eenvoudige beheersysteem zet je gemakkelijk zelf je website in elkaar en kan je alle informatie op jouw website gemakkelijk blijven vernieuwen.

Daarnaast staan wij van BijTeun Ondernemer voor je klaar als iets toch niet helemaal lukt. Met onze kennis over online marketing en het beheersysteem van de website bouwer vinden we altijd een oplossing die bij jouw plattelandsonderneming past.

website-doe-het-zelf-bij-teun

Wat krijg je?

De BijTeun website bouwer is een betrouwbare basis voor online succes. Lees hieronder de tien dingen die de website bouwer jou te bieden heeft.

1. Een uiterst eenvoudige oplossing

Het oorspronkelijke CMS heeft zijn beste tijd gehad. Er is teveel gedacht vanuit de techniek en te weinig vanuit de klant. Het woord ‘Content Management Systeem’ roept allerlei vragen op en beperkt je om online succesvol te zijn.

Met de website bouwer krijg je een website waarmee je vertrouwd raakt met online succes voor je bedrijf of organisatie. Je bent niet meer afhankelijk van je webmaster, maar hebt volledige vrijheid om je pagina’s zelf in te vullen. Je past teksten simpelweg aan door er op te klikken. Wijzigingen die je maakt zijn direct zichtbaar. Tekst, afbeeldingen en filmpjes sleep je eenvoudig naar de juiste positie.

Simpel_Plate2

Zoek_Plate3

2. Een site die goed gevonden wordt

Of je online goed gevonden wordt, hangt af van de informatie die je op je website te bieden hebt. Als jij veel relevante informatie over een specifiek onderwerp weet te delen, zal Google dat belonen door je hoger te laten eindigen in de zoekmachine. De BijTeun Website Bouwer maakt het zo gemakkelijk mogelijk om dit te kunnen doen. Daarnaast staan wij altijd klaar met SEO.

3. Gebruiksgemak

Gebruikerservaring staat voorop. We zien dagelijks erg veel ondernemers stuntelen met verouderde en complexe systemen. Die tijd is voorbij.

4. Delen

Benieuwd hoe je omgeving reageert op je nieuwe website? Wat je met de website bouwer maakt, moet je kunnen delen.

5. Omzet

Als ondernemer snap je als geen ander dat de terugverdientijd van een investering belangrijk is. Met de website bouwer ben je snel uit de kosten.

6. Rijker

De website bouwer voert frequent updates uit aan je website, zonder daar kosten voor te rekenen. Dat is zorgeloos online ondernemen.

7. Leesbaar

De bijTeun Website bouwer is responsive. Het komt er simpelweg op neer dat je website zich automatisch aanpast aan het schermformaat van de bezoeker.

8. Snelheid

Wanneer moet je site live zijn? Morgen? Later deze week of eind van de maand? Geen probleem! Je kunt namelijk direct beginnen.

9. Uitstraling

We werken samen met ontwerpers die mooie designs maken, die je kunt aanpassen naar de huisstijl van je bedrijf of organisatie.

10. Oplossing

Plate houd je niet langer tegen om succesvol te zijn op internet. Je gaat zelf invloed uitoefenen op je online succes.

Vraag nu een offerte op maat aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel van ons!